Zakelijk internet vergelijken

Vergelijk alle providers & bespaar binnen 1 minuut. Direct afsluiten. Altijd voordeel! Uitgebreide informatie. Doe nu de postcodecheck en zie welke abonnementen er op uw adres beschikbaar zijn:

Zakelijke internetabonnementen

Waarin zit nu het verschil tussen consumenteninternet en zakelijk internet? Je moet weten dat je kan kiezen uit extra aanbod van ordinaire TV- en radiozenders en dat enkele abonnementen inclusief zakelijk internet + bellen worden aangeboden. 

Sommige providers berekenen aansluitkosten, andere niet. De prijzen van zakelijk internet zijn bovendien te allen tijde exclusief btw.

Goedkoop zakelijk internet vergelijken

Ben je op zoek naar zakelijk internet? Stel jezelf deze vragen:

  • Wil je gebruikmaken van PIN-betalingen?
  • Wil je gebruikmaken van vaste IP-adressen?
  • Wil je gebruikmaken van alarmdiensten?
  • Of is een 24-uurs bereikbaarheid van de helpdesk van betekenis voor jou?
  • Wil je zakelijk onbeperkt bellen met je abonnement?

 

Op welk moment je besluit over te stappen van consumenten internet naar zakelijk internet verwacht je misschien dat je vanzelf sneller internet hebt, maar let op: de up- en downloadsnelheden van de zakelijke internetpakketten zijn vergelijkbaar met die van de particuliere pakketten. Ook bij de zakelijke abonnementen kies je zelf voor een hogere snelheid en betaal je daar tevens meer voor. Maak je met meerdere gebruikers in één keer gebruik van het internet, dan is sneller internet aan te raden.

Zakelijk versus consumenten-internet kiezen

Je staat voor de keuzemogelijkheid om een internetabonnement voor je zaak te kiezen en je overweegt om te kiezen voor een zakelijk internetabonnement. Er zijn providers die zich alleen op de zakelijke markt richten, Fieber is daar een voorbeeld van. Internet kan gebukt gaan onder storingen, dat is bekend, maar het verschilt wel per type aansluiting. 

Zo is glasvezelinternet erg stabiel maar dat is niet te allen tijde beschikbaar en dan moet je kiezen tussen kabel of DSL. Beiden prima, maar DSL is wat storingsgevoeliger. Omdat ondernemers daarmee een hoger perikel lopen dan particulieren, vanwege eventuele omzetproblemen, is de zakelijke klantenservice erop ingericht om storingen zo in enkele stappen een mogelijkheid te verhelpen. 

Je kan kiezen uit diverse vormen van support, en dan kies je vanzelfsprekend wat bij je organisatie past. Je kan ook kiezen voor een pakket met klantensupport van maandag t/m vrijdag zaterdag of zondag.

Vaste IP-adressen

Eén of meer dan een vaste IP-adressen is meestal een must voor bedrijven. Bedrijven zijn afhankelijk van één of enkele IP-adressen ten behoeve van een firewall, dan wel waarmee verscheidene VPN-tunnels over het internet geconfigureerd kunnen worden. Ook kan dit onmisbaar zijn bij allerlei interne webservices, zoals het uitprinten van pakbonnen.

Zakelijk glasvezel wordt algemene geleverd met meerdere vaste IP-adressen, waarmee deze verbinding weer een gewin heeft ten opzichte van (klein zakelijke) xDSL-verbindingen.

Over Ons

TVinternetbellen.nl biedt haar klanten het meest complete overzicht van abonnementen op het gebied van TV, internet en bellen. Het is op onze website uiterst eenvoudig om met behulp van de filters tot een goede en voordelige keuze te komen. 

1-2-3

In 3 stappen geregeld

99,6 %

Is tevreden met de overstap

5700+

Tevreden overstappers

Met onze beproefde manier van aanvragen is overstappen een fluitje van een cent.

Blog

Leveranciers die je bij ons kiezen kunt:
youfone
xs4all
t mobile
tele2
oxxio
online
kpn
delta