Ziggo

Wil je weten welke internetabonnementen van Ziggo er op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft.

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid.

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag.

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden.

Een Ziggo TV en Internet keuze biedt je het snelste internet en de beste TV. internet en bellen van Ziggo is een zeer populair abonnement, omdat steeds minder iedereen nog gebruik maken van de vaste telefoon.

Het digitale TV en Internet abonnement van Ziggo biedt jou meer dan 80 digitale zenders en 36 zenders in HD-kwaliteit. daarnaast kan je met Movies & Series honderden films en series kijken, op het moment dat het jou uitkomt. Er zijn 3 Internet en Ziggo TV pakketten waar je uit kunt kiezen.

In het zenderoverzicht van Ziggo vinden we Ziggo Sport Select. Dit is het hoofdkanaal van Ziggo Sport Totaal, wat vroeger Sport1 was. Op deze zender wordt volop topsport uitgezonden. Je ziet er onder andere de Formule 1, tennis en buitenlands voetbal.

Ziggo geeft aan dat je ook met gemiddeld tot zwaar internet gebruik zonder glasvezel-internet kunt. Onder gemiddeld of zwaar internetverbruik vallen:

  • Mailen, Facebooken en internetpagina’s bekijken, tegelijkertijd
  • Films, series en vlogs volgen
  • Muziek en films downloaden
  • Gamen
  • meer dan een maal apparaten en tablets gebruiken

De maximale snelheid van het kabelinternet van Ziggo is 400 Mbit/s. Waar de hoogste snelheid van glasvezel 500 Mbit/s bedraagt. allebei een hogere snelheid dan je waarschijnlijk zult verbruiken.

Kiest u voor een alles in 1, 3-in-1, all-in-one of triple play abonnement van Ziggo? Dan wilt u natuurlijk bedenken wat de inhoud is. We kunnen u direct verklappen dat de Ziggo inhoud wel goed zit. De aangeboden internetsnelheid in alle pakketten is erg prettig, waardoor de kans op traag of langzaam internet erg niet groot is. Het Ziggo Alles in 1 basis abonnement is een prima instap abonnement met een uitstekende snelheid van het internet voor ieder gezien. Maar u kunt vanzelfsprekend daarnaast kiezen voor een sneller pakket, hiervoor zijn de Complete en Max abonnementen. U ontvangt dan gewoon een snellere internetverbinding via de kabel. Zo kunt u sneller downloaden en uploaden.

Niet puur Ziggo internet is gewoon erg goed, ook Ziggo TV als onderdeel van het abonnement is fijn compleet. Het doorsnee zenderaanbod is erg ruim en verder uit te breiden voor de liefhebber. Er zijn diverse extra zenderpakketten. Ziggo Sport hoeft u niet additioneel te kiezen, want deze zender vindt u zonder twijfel voor niks terug op kanaal 14. Zo kijkt u naar onder andere alle races van Max Verstappen in de Formule 1, maar daarnaast naar buitenlands voetbal en basketbal uit usa (NBA). De sportliefhebber zit dus op zijn plek bij Ziggo alles in één.

Internet en TV

Heeft u in huis geen vaste telefonie nodig? Dan is er ook Ziggo internet en TV beschikbaar. U vergoedt dan net iets minder per maand en krijgt geen vaste telefonie. Internet en Televisie pakketten winnen aan populariteit de laatste jaren, omdat we inmiddels meer en meer aanvullende mobiele abonnementen hebben met onbeperkt belminuten.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste.

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.