XS4ALL

Wil je weten welke XS4ALL internetabonnementen beschikbaar zijn op jouw adres? Doe dan de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

XS4ALL Alles in 1 met internet bellen en TV is al jaren de beste als het gaat om klantenservice en stabieler op tijd internet. Ze hebben dan ernaast het laagste storingspercentage. De XS4ALL abonnementen zijn er in uiteenlopende varianten, met en zonder glasvezel. Voor welk XS4ALL internet TV en bellen abonnement gaat u?

Bent u er al nagenoeg absoluut van? En gaat u voor een all-in one, drie in 1, alles in één of tripe play pakket van XS4ALL? Dan wilt u zonder twijfel bedenken hoe het zit met de inhoud van dit abonnement. kiest u voor XS4ALL alles in 1? Dan zit het wel goed met de kwaliteit, en ernaast met de inhoud. Om te bijhouden met de internetsnelheid. Deze is bij alle pakketten: Pro, Plus, Smart en Compact zeer goed in orde. U kunt rekenen op minimaal vijftig Mb/s. Er is mogelijkheid uit een koperverbinding of een glasvezelverbinding. Net wat er bij u leverbaar is natuurlijk. Het beste XS4ALL Alles in 1 abonnement biedt u al een prettige internetsnelheid als u niet al teveel geks doet thuis qua internet met het hele gezin. Maar u kunt ook aangeven voor een wat sneller internetpakket natuurlijk. In dat geval kiest u onder meer voor XS4ALL Smart, XS4ALL Plus of XS4ALL Pro. Bij de snellere pakketten lopen de maandelijkse premie natuurlijk daarnaast wat hoger op, maar u krijgt daar wel een fors snellere internetverbinding voor terug.

Maar in het XS4ALL Alles in 1 pakket, gaat het niet alleen om het internet, want het is niet voor niks een alles in één pakket. Het gaat ook om XS4ALL TV. En bij XS4ALL televisie zit u binnenshuis en buitenshuis goed. U verdient om te beginnen voldoende keuzemogelijkheid qua zenders: 60 kanalen waarvan het merendeel in HD-kwaliteit. En vanzelfsprekend krijgt u ernaast toegang tot 100 radiozenders. Heeft u hier nog niet voldoende aan? Dan kunt u kiezen voor extra zenderpakketten. Denk hiermee aan het Kidspakket, Turks pakket, Duits pakket, Hindi pakket, Erotiek pakket, FOX Sports, Ziggo Sport totaal of het XS4ALL Pluspakket. Met het XS4ALL Pluspakket ontvangt u ruim 35 zenders extra bovenop die van jou digitale TV abonnement. Dat zorgt dus voor extra kijkplezier. Kijk wel even goed wat u benodigd als u als je wilt ernaast al Netflix, Videoland, Disney Plus of Amazon Prime heeft.

XS4ALL Compleet

Heeft u een KPN mobiel abonnement? En aan gaat u nu voor een XS4ALL thuis contract met internet en televisie? Of gaat u voor een XS4ALL Alles in 1 abonnement? Dan verdient u XS4ALL Compleet. Helemaal gratis. En dat is een mooie extra met diverse voordelen:

  • Afhankelijk van het mobiele KPN abonnement dat u heeft op hetzelfde locatie ontvangt u vijf euro of 7,50 euro per maand te veel korting op die van jou mobiele abonnement. Dat scheelt u op jaarbasis 60 euro.
  • U kunt elke maand een voor niks zenderpakket kiezen: kies voor XS4ALL Pluspakket of het FOX Sports pakket.
  • U kunt zonder beperkingen en gratis bellen tussen uw XS4ALL vaste nummers en KPN Mobiele nummers op jouw adres.

Leuke gratis extra’s dus met XS4ALL Compleet.

XS4ALL Postcodecheck

Is XS4ALL bij u leverbaar? Gebruik de XS4ALL postcodecheck. Die werkt eenvoudig: vul jouw huisnummer en postcode in en de vergelijker laat gelijk zien of XS4ALL beschikbaar is op jouw adres. Dat is wel zo makkelijk. U ziet onmiddellijk wat het snelste internet is dat er mogelijk is. 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.