T-mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

U kunt kiezen voor een los internetabonnement, maar u kunt het ook samenvoegen met tv en vaste telefonie. Bij de combipakketten verdient u dag en nacht toegang tot 59 tv-zenders in hd-kwaliteit en kunt u gebruikmaken van de TV Anywhere-app. Met deze app kunt u overal in de EU gebruikmaken van jouw tv-abonnement via smartphone of tablet. ook kunt u het zenderpakket nog verder uitbreiden met pakketten als Film1 of Ziggo Sport Totaal. ook is het mogelijk om programma’s tot 7 dagen terug te kijken. Wat betreft vaste telefonie kunt u aangeven voor een aantal uiteenlopende pakketten.

T-Mobile biedt u de te kiezen om die van jou abonnement zelf combineren te stellen en alles zo zorgvuldig mogelijk op jouw behoeften af te stemmen. Binnenkort kunt u dan ook bij Breedbandwinkel ook 4G voor thuis van T-Mobile afnemen: een wifi-modem met een 4G-simkaart, voor op tijd mobiel internet. Handig in wellicht wel buitengebieden waar het vaste internet traag is.

T-Mobile in huis biedt uiteenlopende abonnementen voor het bellen met een vaste telefoonlijn. Zij hebben een laag starttarief en je rekent af per seconde. Je voicemailberichten kun je als geluidsbestand doorsturen naar je e-mailadres. daarmee kun je je berichten beluisteren en bewaren, zonder dat je in hoeft te bellen. Je vertrouwde vaste mobiele nummer kun je algemeen houden. T-Mobile bellen bepaalt natuurlijk voor niks jouw nummerbehoud. Wil je zowel een internetverbinding, tv kijken als vaste telefonie? Kies dan voor een T-Mobile alles-in-1 abonnement.

Wil je een Alles in 1 abonnement van T-Mobile? Dan krijg je alle vrijheid om het pakket helemaal zelf combineren te stellen. Op die manier weet je zeker dat het pakket perfect bij jou past en je nooit teveel betaalt. Wil je jouw contract aanpassen, dan kan dat. Je geeft alledaags uw wijzingen door aan de klantenservice van T-Mobile en binnen een maand wordt je abonnement aangepast. Met een Alles in 1 abonnement van T-Mobile ben je gedekt van glasvezel internet tot wel 1000 Mbit/s. De installatie lukt dag en nacht en overal in koophuis heb je een sterk wifi-signaal. Wat de interactie TV betreft krijg je meer dan 64 zenders, waarvan er 45 in HD zijn. Je ontvangt voor niks Fox Sports een Eredivisie. Kijk je favoriete programma’s op die van jou moment terug en geniet overal van je TV contract met TV Anywhere van T-Mobile.

 

T-Mobile alles in 1

T-Mobile alles in 1 was voorheen Vodafone thuis maar gaat nu verder als T-mobile thuis. Internet, televisie en bellen met T-Mobile alles in 1 is volgens, het uit oorspronkelijk Duitsland afkomstige bedrijf, eenvoudig overstappen en heel erg betrouwbaar! Je kunt het pakket helemaal zelf samenstellen en een extra gewin bij het afsluiten van een pakket krijgen. Zo kun je in genot komen van FOX Sports en heb je in de toekomst geen slecht bereik meer met de handige Wifi-Service die het bedrijf biedt. Met deze service wordt er ingespeeld op de problemen die veel consumenten bij andere providers hebben aangaande draadloos internet. Veel klanten hebben nogal problemen met het bereik van hun draadloze internetverbinding. Wil je T-mobile alles in 1 vergelijken met andere telecomproviders?

T-Mobile internet en tv

Naast de internet only pakketten biedt T-Mobile internet, bellen en tv abonnementen aan. Zodra je het extra T-Mobile in huis pakket aangegaan hebt kun je bij ons televisie aan toevoegen. Op deze manier kun je zelf kiezen wat je wel en niet wilt en hoef je niet te betalen voor dingen die je niet gebruikt. Zo kun je aanklikken op hoeveel televisies je interactieve tv wilt kijken en welke zenderpakketten je eraan wilt toevoegen. Je kunt ten hoogste 4 TV-boxen aanvragen. Per TV-box betaal je 5 euro per maand extra. Verder heb je keuze uit een ruim pakket aan zenderpakketten. verschillende sport, film en internationale zenderpakketten zijn er beschikbaar. Voor elk zenderpakket geldt een andere aankoopbedrag per maand. naarmate je tv wilt opnemen in de cloud moet je dit daarnaast bij de bestelling aanvragen. internet, bellen en tv van T-Mobile kun je dus zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt.

Met een internet en tv contract van T-Mobile heb je een super pakket te pakken. Je ontvangt natuurlijk vroeg en betrouwbaar internet en entertainment bij jou thuis. een zonder kosten Wifi-modem en Wifi-service zijn inbegrepen. Is het bereik na de installatie onvoldoende? Dan komt er een monteur langs om er voor te zorgen dat jij op vrijwel elke plek in koophuis slim op tijd internet van T-Mobile ontvangt.

Een TV contract van T-Mobile houdt in dat je meer dan 40 zender in HD ontvangt. ernaast kijk je zonder kosten naar Fox Sports een Eredivisie. Wil je die van jou favoriete programma op een ander moment of andere plek terug kijken? Dat kan, met de TV Anywhere app van T-Mobile. met andere woorden met internet en TV abonnement van T-Mobile ga je voor voordelig en kwaliteit.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.