T-mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Met ruim 3,5 miljoen klanten is T-Mobile, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste contracten van mobiele telefonie. Sinds de fusie van Vodafone en Ziggo leveren ze nu ook internet, tv en bellen. U kunt genieten van een aantal voordelen als u naast internet, tv, bellen of combinatie ervan ook mobiele telefoondiensten bij T-Mobile afneemt.

Kiest u voor internet van T-Mobile, dan kunt u kiezen voor VDSL of glasvezelinternet. De eerste variant is nagenoeg overal in holland beschikbaar, maar glasvezelinternet is dat helaas niet. Doet u hierom dag en nacht gelijk onze postcodecheck, dan ziet u op tijd welke functies er op jouw locatie zijn. VDSL is voordeliger dan glasvezelinternet, maar ernaast minder betrouwbaar en minder snel. Met name de uploadsnelheid is bij internet via glasvezel onovertroffen, omdat dit gelijk ligt aan de downloadsnelheid.

Met een lange geschiedenis op de telecommarkt biedt T-Mobile sinds eind 2016, onder de noemer T-Mobile Thuis, ook vast internet, telefonie en tv aan. T-Mobile in huis biedt twee types internet aan. gebruikelijk internet gaat via DSL. Meer dan 90% van de nederlandse gezinnen kan op deze website gebruik van maken op het huisadres. ernaast biedt T-Mobile abonnementen aan via glasvezel internet. Op dit moment heeft meer dan 30% van de nederlandse huishoudens toegang tot het glasvezelnetwerk.

 

T-Mobile alles in 1

Wil je genieten van razendeenvoudig internet met een uitstekend en uitgebreid zenderaanbod. Kies dan voor een alles in 1 van T-Mobile. De eerste 6 maanden ontvang je meestal een super hoge korting.
Een super service en een beter Wifi-bereik

T-Mobile internet en tv

Naast de internet only pakketten biedt T-Mobile bellen en internet abonnementen aan. Zodra je het extra T-Mobile in huis pakket gekozen hebt kun je hier televisie aan toevoegen. Op deze manier kun je zelf aangeven wat je wel en niet wilt en hoef je niet te betalen voor dingen die je niet gebruikt. Zo kun je aanklikken op hoeveel televisies je interactieve tv wilt kijken en welke zenderpakketten je eraan wilt toevoegen. Je kunt ten hoogste vier TV-boxen aanvragen. Per TV-box betaal je 5 euro per maand extra. Verder heb je keuze uit een ruim pakket aan zenderpakketten. diverse sport, film en internationale zenderpakketten zijn er beschikbaar. Voor elk zenderpakket geldt een nieuwe premieprijs per maand. naarmate je tv wilt opnemen in de cloud moet je dit daarnaast tijdens de bestelling aanvragen. internet en bellen van T-Mobile kun je dus zo erg prijzig of goedkoop maken als je zelf wilt.

Met een internet en tv contract van T-Mobile heb je een slim abonnement te pakken. Je ontvangt namelijk vroeg en betrouwbaar internet en entertainment bij jou thuis. een zonder kosten Wifi-modem en Wifi-service zijn inbegrepen. Is het bereik na de installatie onvoldoende? Dan komt er een monteur langs om er voor te zorgen dat jij op vrijwel elke plek in huurhuis ideaal vroeg internet van T-Mobile ontvangt.

Een TV contract van T-Mobile houdt in dat je meer dan 40 zender in HD ontvangt. ernaast kijk je kosteloos naar Fox Sports een Eredivisie. Wil je jouw favoriete programma op een ander moment of andere plek terug kijken? Dat kan, met de TV Anywhere app van T-Mobile. met andere woorden met het internet en TV keuze van T-Mobile ga je voor voordelig en kwaliteit.

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.