KPN

Wil je weten welke abonnementen van Online.nl op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Als we nog iets verder kijken naar het interactieve TV pakket van twee in een Online.nl dan weet u zeker dat u met Online.nl TV zeer goed geluid en heel mooi beeld in woning haalt. Het interactieve TV pakket heeft enkele opties waar u absoluut erg blij van wordt. Wat te denken van Opnemen en Pauzeren waarmee u maar liefst 100 uur live TV kunt opnemen en in een later stadium terug kunt kijken op een moment dat het u goed uitkomt. U kunt de opnames maar liefst een jaar lang bewaren. Maar daarnaast mogelijkheden zoals TV Gemist en Begin Gemist kunt u gebruiken op de meest populaire TV programma’s.

Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare provider met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een voordelig abonnement voor televisie, telefonie en internet. Uiteraard heb je tevens hier de optie uit meerdere alles in 1 pakket. Je kunt zelf inspecteren waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse kosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is gemakkelijk. Kies eenvoudig dat wat het betere aansluit bij jou portemonnee en je wensen.

Online.nl internet en bellen heeft verschillende kansen als het gaat om internet en televisie. Gaat u voor ADSL of kiest u voor glasvezel internet, bellen en tv met nog sneller en stabieler internet. Online.nl is hele voordeligste en aantrekkelijke aanbieder als het gaat om internet en TV. Online.nl maakt gebruik van het KPN netwerk, en dat betekent hoge kwaliteit voor een Online.nl prijs.

Online.nl internet TV

Wilt u afsluiten naar Online.nl internet en Televisie? Online.nl is sowieso al een provider met een scherpe maandpremie per maand, maar u kunt vaker dan gemiddeld genieten van een internet, bellen en tv aanbod bij Online.nl. Dat betekent dat u de eerste paar maanden een te hoog korting krijgt op jouw abonnementskosten. Daarmee kunt u meerdere tientallen euro’s besparen. soms ontvangt u er extra bij cadeau zoals een voor niks zenderpakket. Op het betere moment aanmelden kan dus natuurlijk de moeite waard zijn. In de vergelijker op deze pagina vindt u 24/7 de meest recente Online.nl aanbieding. De korting is direct meegenomen. ook op onze website van Online.nl vindt u dag en nacht de meest recente abonnement van dit moment.

Heeft u in huis internet en bellen gekozen als 2 losse abonnementen? En bij 2 diverse bedrijven? Dat is niet heel erg, maar het kan doorsnee en voordeliger. Als u kiest om de twee abonnementen te samen in een internet + tv pakket, dan bent u goedkoper uit. ernaast heeft u maar één aanspreekpunt en ontvangt u slechts één factuur. Dus ook die van jou administratie wordt er overzichtelijker van.  Online.nl internet en bellen kan hiervoor een prima oplossing zijn. Dit 2 in een contract biedt digitale televisie en zeer op tijd internet combineren aan.

Wilt u weten of Online.nl bij u beschikbaar is met of zonder glasvezel? Dan kunt u dat doorsnee even controleren op hier van Online.nl. Of u vult uw postcode en huisnummer in bij de vergelijker. Als resultaat ziet u vervolgens alle contracten die er op jouw adres een bellen en internet abonnement kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant meerdere aanbieders uitvinken als u die per se niet wilt. Is Online.nl internet en tv bij u beschikbaar? U kunt jouw nieuwe twee in een abonnement in een aantal alledaagse stappen online aanvragen.

Bent u overtuigd? U kunt deze internet + tv pakketen heel eenvoudig online afsluiten. U kunt kiezen uit verschillende extra’s. Met een gebruikelijk vinkje geeft u uw keuzes door voor bijvoorbeeld dubbel tv-pakketten, digitale televisie en extra zenderpakketten.

Internet, TV en bellen – alles in 1

Heeft u liever een thuis abonnement met vaste telefonie? Kies dan voor Online.nl alles in 1. Dan kunt u ook in huis voor een scherp tarief bellen met die van jou vaste telefoon. Wilt u internet en TV vergelijken met nieuwe aanbieders? Maak dan gebruik van de postcodecheck en zie direct wat er allemaal mogelijk is op jouw eigen locatie of uw andere adres waar u naartoe gaat verhuizen.

Wilt u wel gaan kiezen voor Online.nl? Maar wilt u nog wel even een vergelijking maken met nieuwe aanbieders? Dat kan. U kunt ze bekijken en vergelijken met onder nieuwe Ziggo, Caiway, Oxxio, T-Mobile, Buget Thuis, Youfone of KPN. Zo vindt u gangbaar het beste internet en TV pakket voor bij u thuis.

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.