KPN

Wil je weten welke abonnementen van Online.nl op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Gaat u voor een Online.nl pakket? Dan verdient u Online.nl internet met KPN kwaliteit. Met de ADSL een optie te maken krijgt u altijd het ten hoogste haalbare qua snelheid van het streamen voor een vaste premieprijs per maand. Gaat Online.nl de snelheid verder verbeteren bij u in de buurt? Dan krijgt u dat daarnaast automatisch, zonder dat u daar te veel voor hoeft te betalen. U ontvangt altijd wel de jaarlijkse prijsverhogingen doorbelast van deze provider.

Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare provider met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een voordelig contract voor televisie, telefonie en internet. Natuurlijk heb je ook hier de keuze uit meerdere alles in 1 pakket. Je kunt zelf checken waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse onkosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is duidelijk. Kies gewoon dat wat het voordeligste aansluit bij jou portemonnee en je wensen.

Online.nl heeft een internet TV abonnement met ADSL en 2 keer of vaker pakketten met glasvezel. Uiteraard met allerhande snelheden qua internet. Wat is er bij u haalbaar thuis? Vul jouw postcode en huisnummer in en u ziet het meteen.

Overweegt u om te aangeven voor het dual play, 2 in een of bellen en internet abonnement van Online.nl. Dan is het belangrijk om even naar de inhoud van het abonnement te kijken. afsluit u voor Online.nl, dan weet u een ding zeker: kwaliteit. Want ze maken voor de levering gebruik van het KPN netwerk. En bij KPN  zit u dag en nacht goed qua kwaliteit. Dat houdt in in ieder conflict KPN kwaliteit tegen een Online.nl prijs, en dat is voordelig voor jouw portemonnee.

Gaat u voor een ADSL pakket? Dan ontvangt u 24/7 het ten hoogste haalbare qua snelheid wat er mogelijk is op jouw adres. Tot een maximum van 100 Mb/s. Dat is dus heel eenvoudiger qua Online.nl internet. ook als er later een hogere snelheid leverbaar is, omdat ze het netwerk optimaliseren, dan ontvangt u gangbaar de hogere ADSL snelheid. Is het mogelijk om bij u in huis Online.nl glasvezel internet TV te leveren? Dan kunt u kiezen uit allerlei pakketten met diverse prijzen per maand. Het kan in dat geval qua internet nog een stuk sneller dan bij ADSL.

Online.nl internet TV

Wilt u overstappen naar Online.nl internet en Televisie? Online.nl is gegarandeerd al een aanbieder met een scherpe aankoopbedrag per maand, maar u kunt meerdere malen profiteren van een internet, bellen en tv aanbod bij Online.nl. Dat houdt in dat u de eerste paar maanden een dubbel korting ontvangt op die van jou abonnementskosten. Daarmee kunt u een aantal tientallen euro’s besparen. soms krijgt u er nog meer bij cadeau zoals een kosteloos zenderpakket. Op het goede moment overstappen kan dus natuurlijk de moeite waard zijn. In de vergelijker op deze pagina vindt u dag en nacht de meest recente Online.nl aanbieding. De korting is direct meegenomen. ook op deze website van Online.nl vindt u altijd de meest recente aanbieding van dit moment.

Heeft u thuis internet, bellen en tv afgesloten als 2 losse abonnementen? En bij 2 verschillende bedrijven? Dat is niet heel erg, maar het kan gebruikelijk en voordeliger. Als u afsluit om de 2 abonnementen te samen in een internet + tv pakket, dan bent u een voordeligere keus uit. daarnaast heeft u maar één aanspreekpunt en ontvangt u slechts één factuur. Dus ernaast die van jou administratie wordt er overzichtelijker van.  Online.nl internet en bellen kan hiervoor een prima oplossing zijn. Dit 2 in een abonnement biedt digitale televisie en zeer op tijd internet combineren aan.

Wilt u bedenken of Online.nl bij u beschikbaar is met of zonder glasvezel? Dan kunt u dat ordinair even controleren op onze website van Online.nl. Of u vult uw postcode en huisnummer in bij de vergelijker. Als resultaat ziet u vervolgens alle providers die er op jouw locatie een bellen en internet pakket kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant meerdere abonnementen uitvinken als u die per se niet wilt. Is Online.nl bellen en internet bij u beschikbaar? U kunt uw andere twee in een abonnement in een aantal eenvoudige stappen online aanvragen.

Bent u overtuigd? U kunt deze internet + tv pakketen heel eenvoudig online afsluiten. U kunt kiezen uit diverse extra’s. Met een algemeen vinkje geeft u die van jou keuzes door voor bijvoorbeeld extra tv-pakketten, interactieve televisie en te veel zenderpakketten.

Internet, TV en bellen – alles in 1

Heeft u liever een thuis pakket met vaste telefonie? Kies dan voor Online.nl alles in 1. Dan kunt u ernaast thuis voor een scherp tarief bellen met die van jou vaste telefoon. Wilt u internet en TV vergelijken met andere aanbieders? Maak dan gebruik van de controle van de postcode en zie direct wat er allemaal mogelijk is op die van jou eigen locatie of uw andere locatie waar u naartoe gaat verhuizen.

Wilt u wel gaan aangeven voor Online.nl? Maar wilt u nog wel even een overweging maken met andere aanbieders? Dat kan. U kunt ze vergelijken met onder nieuwe Ziggo, Caiway, Oxxio, T-Mobile, Buget Thuis, Youfone of KPN. Zo vindt u simpel het beste internet en TV pakket voor bij u thuis.

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.