KPN

Wil je weten of KPN internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Vul dan nu je postcode in.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Geen interessenin TV en vast bellen? Geen probleem: KPN Internet is een abonnement met uitsluitend internet.|Heeft KPN het de betere internet only pakket?|Bij KPN koop je voor het meest gebekozen abonnement € 42,50 per maand.|Toegegeven, het goedkoopste internetabonnement is een stuk minder goedkoop dan bij ontzettend veel nieuwe providers.

Bij KPN krijg je onder andere:

 • Glasvezel (als dit beschikbaar is op je adres)
 • gratis monteur én wifi check
 • dag en nacht klantenservice.

Als TV je gestolen kan worden (want jij hebt YouTube en Netflix) is dit abonnement van KPN natuurlijk die van jou overweging waard. Vergelijk wel goed de verhouding internetsnelheid/prijs met andere aanbieders. En check van tevoren de echte snelheid op jouw locatie met onze vergelijker.

KPN interactieve TV: onze ervaringen en review

Interactieve TV van KPN is onderdeel van hun Internet en TV-pakketten.

Let op: in oktober 2019 heeft KPN enkele pakketten aangepast. Wat je bij ons leest is interessant op de andere pakketten.

Wat krijg je?

 • een tv-ontvanger
 • 65 tv-zenders
 • 100+ radiozenders
 • 7 dagen terugkijken
 • Online tv-kijken (op mobiel, tablet en laptop)
 • Live TV pauzeren
 • Videotheek Thuis
 • Netflix via je tv-menu (apart abonnement)

Dit kun je erbij bestellen:

 • te hoog TV-ontvangers (€ 5,- per ontvanger)
 • 4K op je TV (€ 2,50 per maand, niet mogelijk bij lage DSL-snelheid)
 • Opnemen (€ 4,99 per maand, of kosteloos naarmate je twee of meer TV-ontvangers hebt)
 • kpn digitale tv

Je hebt alle features die je eenvoudig mag verwachten van interactieve TV. nieuwe aanbieders bieden in grote lijnen hetzelfde.

De HD-ontvanger is door KPN bewust nihil gehouden: A5-formaat. Daarvoor hebben ze het interne geheugen opgeofferd; die van jou opnames komen in de cloud terecht. Zo ben je je opnames niet kwijt als je kastje defect gaat. Je moet wel een goede, snelle internetverbinding hebben om ze probleemloos terug te kijken (minimaal 20 Mbit/s). Kies je voor 4K-kwaliteit? Die ontvanger heeft een design-prijs gewonnen. Dus een ‘sieraad’ voor je huiskamer. De HD-ontvanger heeft een ouderwetse SCART-, en altijd moderne HDMI-aansluiting. Daarmee kun je ‘m aansluiten op vrijwel elke TV, oud of nieuw. De 4K-ontvanger heeft puur een HDMI-aansluiting; anders kun je de 4K-resolutie niet overbrengen naar je TV. Bij de ontvangers krijg je een afstandsbediening. Daarmee bedien je niet uitsluitend de ontvanger, maar ook je TV. Dat geeft een geweldig opgeruimd gevoel.

Wat krijg je bij een abonnement van KPN?

 • Live televisie kijken
 • TV-gids bekijken
 • Opnames inplannen op de TV-ontvanger
 • Programma’s terugkijken
 • Zenders uit Pluspakketten

 Een vervelend iets van DSL is dat je over het algemeen regelmatig niet de beloofde snelheid haalt. Dat heeft onder andere te maken met de afstand tussen uw koophuis en de centrale. Gelukkig kun je de maximale snelheid op jouw adres van tevoren checken: gebruik hiervoor onze vergelijker!

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.