Freedom Internet

Wil je weten welke Freedom Internet internetabonnementen beschikbaar zijn op jouw adres? Doe dan de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Freedom Internet Alles in 1 met internet bellen en TV is al een hele tijd de meest geschikte als het gaat om klantenservice en betrouwbaar vroeg internet. Ze hebben dan ook een laag storingspercentage. De Freedom Internet abonnementen zijn er in allerhande varianten, met en zonder glasvezel. Voor welk Freedom Internet TV en bellen abonnement gaat u?

Bent u er al nagenoeg zeker van? En gaat u voor een all-in one, 3 in 1, alles in één of tripe play pakket van Freedom Internet? Dan wilt u gegarandeerd weten hoe het zit met de inhoud van dit abonnement. aan gaat u voor Freedom Internet alles in 1? Dan zit het wel goed met de kwaliteit, en daarnaast met de inhoud. Om te bijhouden met de internetsnelheid. Deze is bij alle pakketten zeer goed in orde. U kunt rekenen op minimaal 50 Mb/s. Er is keuzemogelijkheid uit een koperverbinding of een glasvezelverbinding. Net wat er bij u leverbaar is natuurlijk. Het goedkooste Freedom Internet Alles in 1 abonnement biedt u al een prettige snelheid van het internet als u niet al teveel geks doet in huis qua internet met het hele gezin. Maar u kunt ook kiezen voor een wat sneller internetpakket natuurlijk. In dat geval kiest u onder meer. Bij de snellere pakketten lopen de maandelijkse premie altijd ernaast wat hoger op, maar u verdient daar wel een fors snellere internetverbinding voor terug.

Maar in het Freedom Internet Alles in 1 pakket, gaat het niet uitsluitend om het internet, want het is niet voor niks een alles in één pakket. Het gaat ernaast om Freedom Internet TV. En bij Freedom Internet televisie zit u binnenshuis en buitenshuis goed. U ontvangt om te opzetten voldoende mogelijkheid qua zenders: 80+ kanalen waarvan het leeuwendeel in HD-kwaliteit. En natuurlijk ontvangt u daarnaast toegang tot 100 radiozenders. Heeft u op deze website nog niet voldoende aan? Dan kunt u kiezen voor te hoog zenderpakketten. Denk hierbij aan het Ziggo Sport- of het Film1-pakket. Met het Freedom Internet Premiumpakket ontvangt u ruim 10 zenders bovenop jouw digitale TV abonnement. Dat zorgt dus voor extra kijkplezier. Kijk wel even goed wat u benodigd als u bijvoorbeeld ernaast al Netflix, Videoland, Disney Plus of Amazon Prime heeft.

Freedom Internet via glasvezel

Gaat u voor een Freedom Internet alles in abonnement? Dan ontvangt u glasvezel internet als het kan. Dat betekent: als er glasvezel internet beschikbaar is op je adres, dan ontvangt u glasvezel. En daar vergoedt u niks extra’s voor. Bij Freedom Internet investeren ze continu enkele in het netwerk, zodat u de meest snelle verbinding krijgt en daarnaast de meegroeit met de internetsnelheid. internet internet wordt steeds sneller, maar glasvezel blijft het snelste. Is het beschikbaar, dan krijgt u het. Wilt u weten of Freedom Internet glasvezel bij u beschikbaar is? Doe dan de Freedom Internet postcodecheck en u ziet het direct. Vele Freedom Internet glasvezel klanten gingen u voor.

Freedom Internet biedt alle Alles in 1 pakketten aan met glasvezel als dit bij u beschikbaar is. Als er nog geen glasvezel bij u beschikbaar is dan verdient u een algemenee DSL verbinding. hierdoor worden de pakketten van Freedom Internet simpeler en overzichtelijker. Zo profiteert u dus van glasvezel bij Freedom Internet voor dezelfde kostprijs als een standaardverbinding.

Glasvezel zorgt voor stabieler internet met zeer hoge snelheden, een constante snelheid én u kunt net zo snel up- als downloaden. De snelheden kunnen oplopen tot wel 1000 Mb/s.

Enkele plussen van glasvezel bij Freedom Internet zijn:

  • U beschikt over je eigen kabel
  • je snelheid wordt niet beïnvloed door het internetverbruik van anderen.
  • Met z’n allen tegelijk online, op vaker dan 1 keer computers, TV’s en nieuwe apparaten, zonder dat het consequenties heeft voor de snelheid.
  • Optimaal genieten van streaming video on demand via internet. Zoals Netflix, Uitzending Gemist en Disney Plus (niet inbegrepen).
  • Dankzij glasvezel is de beeldkwaliteit van HD en 3D Televisie nu al geweldig, dus dat belooft wat voor de toekomst!
  • Glasvezel is gemakkelijker voor het milieu. De overdracht van beeld, geluid en kennis via glasvezel kost diverse minder energie dan via het gevestigde kopernetwerk.

Freedom Internet vergelijken

Overweegt u Freedom Internet alles in 1? Maar wilt u Freedom Internet vergelijken met de andere alles in 1 aanbieders? Dat kan natuurlijk, en het is ook maar beter om goed te vergelijken. Er zijn diverse mensen die een vergelijking maken tussen Freedom Internet en KPN, of Freedom Internet en Ziggo, maar daarnaast KPN en Ziggo. U wilt alles met elkaar vergelijken. Als u gebruik maakt van de Freedom Internet controle van de postcode kunt u bij ons ernaast de nieuwe contracten aan toevoegen en mee laten doen in de vergelijking. Dit zijn: Online.nl, T-Mobile, Budget Thuis, Caiway, Delta, Ziggo, Youfone en Tele2. Door alle providers uit  mee te wegen in de vergelijker kunt u zien wat het goedkoopste alles in 1 pakket is voor bij u thuis. Door goed te vergelijken vindt u het beste alles in 1 pakket voor je situatie. De vergelijker heeft ook alle Alles in 1 aanbiedingen meegenomen, dus u ziet gelijk de courante prijzen en maandelijkse kostprijs inclusief de acties, kortingen en aanbiedingen.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.