Glasvezel: Internet Televisie Abonnement

Glasvezel: Internet Televisie Abonnement

Totaal abonnementen zijn pakketten die uit de combinatie van Internet, telefoon en digitale Televisie bestaan. De zogenaamde alles-in-1 of 3 in 1 pakketten. Vrijwel altijd zijn deze combinatie pakketten voordeliger dan dat u overal losse abonnementen voor neemt. Met een 2 in 1 of 3 in 1 contract kan u dus aanzienlijk in de onkosten geld overhouden. Internet + TV + Telefonie vergelijken en overstappen doet u gauw op deze website.

Wat is alles in 1 via Glasvezel?

Wil je een alles in 1 pakket aanschaffen doe je dit onmiddellijk en veilig ons. In het bestelproces kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de zonder extra kosten overstapservice of dat je gezin je huidige contract wilt opzeggen. Heb je de bestelling van een alles in een contract afgerond, heb je vanaf dat moment een wettelijke bedenktijd van veertien dagen en het recht het alles in een abonnement gratis te annuleren. Wanneer je wilt aanmelden of op zoek bent naar een nieuw contract voor televisie, internet of vaste telefonie bekijk dan eens ons aanbod door de postcodecheck te doen.

|Bij andere aanbieders heb je weer andere voordelen, dus kijk eens goed rond en maak je keus op basis van je eigen wensen.

Met de handige internet vergelijker kunt u de pakketten tot in detail met elkaar vergelijken op allerlei specificaties. U kunt onder meer filteren en sorteren op de volgende zaken:

Het soort internet abonnement; geeft u de voorkeur aan een glasvezel internet abonnement of juist kabel internet?

  • De snelheid van het internet pakket; er zijn abonnementen die een snelheid hebben tot maar liefst 1000 Mb
  • Het aantal TV- en HD-zenders; er zijn abonnementen met maar liefst 140 TV zenders
  • Uw favoriete zenders; zoek bijvoorbeeld welke abonnementen BBC 1 of Animal Planet in het TV pakket hebben

Bij het aanschaffen van een bellen en internet contract zijn de maandlasten voor een groot deel afhankelijk van je wensen. Hoeveel minuten bel je per maand? Wat is de snelheid van het internet waarmee je graag wilt op het internet te surfen en wil je een abonnement dat per maand opzegbaar is? Dit zijn een aantal voorbeeldvragen die bepalen welk contract je het meest geschikte kan afsluiten. Wil je puur televisie in je abonnement zonder bellen, bestel dan internet en tv. Met een alles in 1 krijg je alle diensten in je pakket.

Is Glasvezel op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: