Vergelijk nu alle Internetpakketten op jouw adres:

Welke internetaanbieders leveren bij jou buurt? Ga je verhuizen en wil je in een aantal stappen nagaan of je aanbieder kan leveren op je adres? Doe de internet postcodecheck!

Internetabonnementen vergelijken

Internet vergelijken is niet moeilijk, maar gaat zeer easy en snel. Vergelijken van internetpakketten is belangrijk, omdat je flink kunt geld besparen op de vaste lasten. En wie wil dit nou niet? Je kunt al simpel 200 euro besparen op jaarbasis en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Als je vergelijkt via deze site hoef je zelf niet alle websites van providers af te gaan. En dat scheelt heel veel tijd en werk! Zelf internetaanbiedingen vergelijken vergt veel tijd en energie omdat er veel verschillen zijn tussen eigenschappen en snelheden. Deze site is een onafhankelijke vergelijker. Dat wil zeggen dat bijna alle aanbieders meegenomen worden in de vergelijker. Het hangt allicht wel af van je postcode of het pakket dat op je adres beschikbaar is.

Hoe kun je internetpakketten vergelijken?

Iedere provider van internet, TV en telefonie hanteert zijn eigen prijzen. De onkosten die jij moet betalen voor het pakket verschillen per aanbieder. Zo kan een alles-in-1 pakket bij de ene telecomaanbieder voordeliger zijn dan bij de ander, terwijl de specificaties nagenoeg gelijk zijn.

Daarom zetten we alle providers op een rijtje die voldoen aan jouw wensen. Zo krijg je een overzichtelijk lijstje met de internetaanbieders die voor jou het goedkoopst zijn.

Welke eigenschappen zijn voor jou van belang als je een internetabonnement afsluit? Kies je voor de meest goedkope keuze of vind je de internetsnelheid belangrijker? Gaat je voorkeur uit naar een bepaald type aansluiting (ADSL, kabel of glasvezel)? Via onze vergelijker krijg je een duidelijk overzicht van de beschikbare internetabonnementen op je adres. Speciaal voor jou gesorteerd op aantrekkelijke prijzen en de verstandige snelheid, met grote specificaties. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en begeleiden wij je bij het maken van de juiste mogelijkheid.

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Internetaanbieders bekijken en vergelijken

In dit land heb je ruim voldoende keuzemogelijkheid uit uiteenlopende internetaanbieders. Dat is prettig, zodat je veel keuzemogelijkheden hebt, maar met zo’n groot aanbod is het tegelijkertijd niet meer zo eenvoudig en simpel om een uitstekende beslissing te maken als je een nieuw internetabonnement kiest. Los van het feit dat er sommige abonnementen en opties zijn, zijn veel internet vergelijkers die je online vindt daarnaast erg onoverzichtelijk. Of nog vervelender, ze zijn niet onafhankelijk en je wordt hierom onbewust al een zekere richting ingeduwd of er ontbreken essentiële mutaties over internetaanbieders waarvan ze liever weglaten dat je daar een internetcontract afsluit. Onze website is gelukkig 100% onafhankelijk en heeft als doel jou een goed en duidelijk detailoverzicht te bieden. Om het internetabonnement te vinden dat het goedkoopste op uw wensen en behoeften aansluit, kun je gebruik maken van de volgende filteropties:

  • Providers: een hele goede of slechte ervaring met een provider? bij een denkbare voorkeur voor één of

Deze website is de onafhankelijke vergelijkingssite voor het overstappen van internet abonnementen. Door je postcode en huisnummer in te voeren nakijken we alle providers die kabel, DSL- of glasvezel-abonnementen aanbieden bij jou in de buurt! Je krijgt dan alleen de internet pakketten te zien die op je adres geleverd kunnen worden. Als prijsvergelijker is het in onze ogen van invloed om onafhankelijk te zijn. Daarom geven we jou een eerlijk overzicht van alle aanbieders.

Bij het naar een internet abonnement zijn er enkele criteria waarbij je rekening mee dient te houden. Het belangrijkste criteria is de kostprijs voor het abonnement. Je wilt tenslotte een zo goedkoop mogelijk internet abonnement.

Maar, het is daarbij ook cruciaal om te kijken naar de prijs-kwaliteitsverhouding. Onder andere de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn ook om te onthouden.

Waarom vergelijken?

De meeste mensen betalen liever niet teveel aan internet en telefonie. Dat hoeft tevens niet want door regelmatig over te stappen kun je kosten geld besparen.

Zelf internet vergelijken is een tijdrovend klusje. Je moet de websites van alle internetaanbieders bezoeken en lijstjes bijhouden. Ernaast verschillen internetabonnementen sterk in specificaties als:

  • abonnementskosten
  • internetsnelheid
  • aantal e-mailadressen
  • gratis draadloos modem

Het gegeven dat aanbieders op verschillende manieren korting geven, maakt het vergelijken niet simpel. Sommige kortingen gelden alleen de 1ste maanden of het 1ste kalenderjaar. Als je zelf een vergelijking wilt maken, moet je de websites van alle internetaanbieders afgaan en bijhouden hoeveel je bij elke telecomprovider betaalt. Omdat er zoveel mogelijkheid is, zie je soms door de bomen het bos niet meer.

Door de onze site internetvergelijker te gebruiken, heb je in een paar seconden alle aanbiedingen op een rijtje. Laat ons je helpen in je mogelijkheid voor een goedkoop én passend internetabonnement.

Goedkoop internet

Het goedkoopte enkel internet contract is voor een ieder anders. hiermee speelt mee wat je behoeften zijn: welk type internetverbinding kies je, en welke snelheid van het streamen heb je nodig en wat is de beschikbaarheid op uw adres? ook geven een aantal providers een korting, waardoor je het laagst uit kan zijn.

De snelste manier om goedkoop internet voor jouw situatie te vinden is door enkel internet te bekijken en vergelijken rekening houdend met je postcode. Of bekijk linea recta providers met de scherpste internet aanbieding van dit moment.

Met Wifi Plus van T-Mobile ben je verzekerd van zeer stabiel internet overal in huis. Je breidt ordinair je wifinetwerk uit met één of enkele wifipunten.

Supersnel online met glasvezel internet van Budget of een nieuwe provider? Met down- & uploadsnelheden van vijftig tot 1000 Mb/s is er ernaast een contract voor jou.

Relaxed internetten. In huis wil je internet dat betaalbaar en betrouwbaar is. Bij Caiway vind je precies de kosten en snelheid die bij je past.

Bij KPN profiteer je van voordelig en snel internetten, bellen en televisie kijken. Dat is dus een alles-in-1 pakket, voor de laagste prijs! Doe nu een postcodecheck.

Ziggo pakketten zoals jij ze wilt. Internet, interactieve televisie en met of zonder vast bellen. Vergelijk de pakketten zelf.

Bij ons profiteer je van voordelig en snel internetten, bellen en televisie kijken. Dat is dus een alles-in-1 pakket, voor de laagste prijs! Doe nu een postcodecheck.

Freedom is het nieuwe alternatief. Freedom staat voor vrijheid, geen meekijkers, geen winstmaximalisatie en geen afhankelijkheid

Bij Delta hoef je niet te kiezen tussen verschillende pakketten voor internet, internet + tv, of alles-in-1. Heel overzichtelijk.

Youfone maakt gebruik van het KPN-netwerk en onafhankelijke netwerken. Het is mogelijk om uit diverse internetsnelheden te kiezen van vijftig tot 1000 Mbit/s.

Met NLZIET kijk je tv waar en op het moment dat het jou uitkomt. Kijk series, films en documentaires naarmate jij wilt.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

TOp 3 Internetabonnementen

Wat het meest geschikte internet abonnement is is gebonden aan van veel factoren. Zo zijn die van jou wensen erg beslissend om te zeggen welk internet abonnement het meest geschikte bij u past. Om u een slimmer beeld te geven welk internet contract het meest geschikte is hebben wij al onze klanten gevraagd om hun bestelde internet contract te beoordelen. Zo kunt u hier zien welke aanbieder het best passende internet aanbiedt op basis van al deze beoordelingen.